Bamboe massage

Een bamboe massage De rolbewegingen met de bamboestokken stimuleren de bloedsomloop in het lichaam, waardoor de bloedstroom toeneemt, wat het lichaam helpt gifstoffen weg te spoelen. Op dezelfde manier wordt ook de circulatie van lymfevocht verbeterd, wat resulteert in verbeterde lichaamsfuncties, een lagere bloeddruk en de verwijdering van metabolisch afval uit interne organen en spieren.

Klassieke Massage

Een klassieke massage waarbij de ontspanning van huid, spieren en geest centraal staat. De klassieke massage is een lichaamsmassage op de huid waarbij massageolie van etherische oliën en warme doeken worden gebruikt om uw lichaam zo ontspannen mogelijk te maken.

Fullbody Wellness Massage

Een fullbody wellness massage waarbij het totale lichaam aan bod komt. Deze vorm van massage wordt ook veel toegepast in wellnessresorts. Het woord ”wellness” is een samenvoeging van ‘well being’ en ‘fitness’. Top tot teen pure verwennerij.

Hotstone Massage

Een hotstone massage is een vorm van massage waarbij gladde, platte, verwarmde stenen op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst.