Klassieke Massage

Een klassieke massage waarbij de ontspanning van huid, spieren en geest centraal staat. De klassieke massage is een lichaamsmassage op de huid waarbij massageolie van etherische oliën en warme doeken worden gebruikt om uw lichaam zo ontspannen mogelijk te maken.

Fullbody Wellness Massage

Een fullbody wellness massage waarbij het totale lichaam aan bod komt. Deze vorm van massage wordt ook veel toegepast in wellnessresorts. Het woord ”wellness” is een samenvoeging van ‘well being’ en ‘fitness’. Top tot teen pure verwennerij.

Honingmassage-ritueel

Een honingmassage-ritueel is een verzorgende en zachte massage waarbij de huid wordt gemasseerd met handwarme honing. De huid wordt gevoed door de bestanddelen van het “vloeibare goud” en geeft als resultaat een fluweelzacht, glad huid met een prachtige glans.

Hotstone Massage

Een hotstone massage is een vorm van massage waarbij gladde, platte, verwarmde stenen op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst.

Honing Bindweefselmassage

Een honing bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie.